10. Opiskelijan vapaa-aika

Suurin osa vaihto-opiskelijan vapaa-ajasta menee opiskeluun, mutta ei hätää kyllä hauskanpitoonkin on aikaa! Work Hard, Play Hard- asenteella pärjää hyvin. Vaihto-koulu järjestää todella paljon erilaisia tapahtumia: leffa-iltoja, juhlapäiviin liittyviä tapahtumia, markkinoita ja todella paljon ilmasta ruokaa. Midtermien ja final examien aikaan on tarjolla hierontoja, kirjasto on auki 24/7, ilmasta ruokaa, jne. Vaihtokoulun tapahtumia järjestävät eri järjestöt, niin koulun ulkopuolelta kuin yliopiston omia järjestöjä.  

Yliopistolla on myös paljon koulun omia urheilutapahtumia. Syksyllä pelataan amerikkalaista jalkapalloja ja keväällä pelataan Baseballia. Peleihin mennään koulun vaatteissa ja/tai väreissä. Kaikki urheilutapahtumat kliseiden huippuja. Cheerleaderit kannustavat pelien ajan, torvisoittokunta soittaa väliajoilla musiikkia ja kannustetaan omaa koulua voittoon (tai häviöön) asti. Urheilutapahtumat ovat ihan niin kuin ne ovat usalaisissa elokuvissa.

Kampuksilla on myös kuntosali ja liikuntasaleja, joita pystyy käyttämään (yleensä maksua vastaan). Kuntosalilla järjestetään erilaisia ryhmäliikuntoja; joogaa, zumbaa ja eri lihaksille olevia tunteja. Liikuntasaleissa pystyy pelaamaan vapaasti koripalloa, lentopalloa ja sulkapalloa. Koululla on myös eri aikoja, jolloin voi pelata esim. koripalloa kunnon tiimeissä. Freshmen 15, eli fukseille tapahtuva 15kg painonnousu on ihan todellinen asia ja USA nyt ei muutenkaan olen mikään maailmaan terveellisin paikka ruuan suhteen. Itse päätin USA:an mennessä, että yhtään ei paino nouse, joten ostin kuntosalille kortin ja söin mahdollisimman terveellisest.

Passport to the World- tapahtuma, tarjolla ruisleipää ja salmiakkia

Yliopiston kansainvälisyystoimisto järjestää myös erilaisia tapahtumia; reissuja, retkiä ja muita tapahtumia. Omassa vaihtokoulussa järjestettiin reissuja ympäri USA:ta, patikointiretkiä, Halloweenina kurpitsojen kaiverrusta, passport to the world- tapahtuma, missä vaihtarit edustivat omia maita ja ihmiset saivat ”matkustaa” maailman ympäri.  Itse tykkäsin todella paljon KV-toimiston järjestämistä tapahtumista ja niihin kannattaa kyllä osallistua!

Vapaa-aikaa tietenkin tulee vietettyä kavereiden kanssa chillaillen ja baareissa ja ravintoiloissa käydessä

International Coffee Finland-tapahtuma, jossa teimme esityksen Suomesta, syötiin itse tehtyjä karjalanpiirakoita, pelattiin saappaanheittoa ja tanssittiin letkajenkkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *