Moikka kaikille!

Ja tervetuloa lukemaan blogiani Yhdysvaltojen vaihtoon liittyvistä asioista. Olin itse opiskelijavaihdossa University of North Alabamassa 2017 syksyllä ja siitä innostuneena halusin tehdä blogin kaikille, joita kiinnostaa vaihto Yhdysvalloissa. Haluan blogillani auttaa ihmisiä niin vaihtohaussa kuin vaihdossa olemisessa. Haluan selkeyttää asioita ja tuoda esiin sellaisia asioita, joita itselleni ja muille on tullut vastaan. Tämä blogi on osana minun opinnäytetyötäni Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Opinnäytetyöni tutkimusmenetelmänä toimi teemahaastattelu ja haastattelin opiskelijoita, jotka ovat jo olleet Yhdysvalloissa vaihdossa ja haastatteluista saatuja tietoja hyödynnetään blogissa. Toivottavasti blogista on mahdollisimman paljon hyötyä juuri sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.